Prayer

Jun.09 2015 Mike Hoffman

I recently read an article by Theologian John Piper.  In it he states that most of the time, our prayers should be directed to the Father.  "So the pattern that you find almost uniformly - I say almost uniformly - throughout the New Testement is pray to the Father in the name of the Son by the power of the Holy Spirit."  He does conclude that we do need to express their personhood (Jesus and the Holy Spirit's), and our love for them as well as asking them to come in fullness.  Trinity = One God in three persons (1x1x1=1).

Share This:
Tags:
Oct.19 2015

6:26am
ArnoldZed

mari kita main sepakbola mari kita main sepakbola

May.07 2016

11:25am
RudolphOt

В отличие от нашей государства в Германии древнейшая профессия совсем легальна. точно это или нет не мне решать. все-таки мне повезло очутиться в некий из лупанарий. случилось сие в Кельне, во время путешествия по Европе. первоначально я был буквально удивлен, что как естественно зайти в бордель, заплатить денежки, и приступить половыми отношениями. Для меня оно нечто наподобие вылета на ночное светило. тем не менее уже в самом публичном доме я догадался, что тут относятся не иначе как к потребителю, а не по примеру как блудницы столицы. полностью адресовано на это ради того посетитель оставил предельно много бабок,секс досуг хотя и секс услуги за границей идеальные. Кто будет в Германию придите в окрестный бордель.

Post new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Type the characters you see in this picture. (verify using audio)
Type the characters you see in the picture above; if you can't read them, submit the form and a new image will be generated. Not case sensitive.